Мистецтво все сміливіше та впевненіше займає важливе місце в житті дітей. Прекрасне навколо нас – добрий помічник у процесі виховання дитини. Твори образотворчого мистецтва сприяють у пізнанні життя людини і природи, розвивають не тільки зорове сприйняття, але і фантазію.

На заняттях гуртка «Образотворче мистецтво» (на базі НВО «Освіта») у Драгініч Ніни Андріївни  діти із захопленням працюють у групах, освоюючи нові методики, техніки та способи малювання.  

Під час дистанційного навчання керівник використовує сучасні способи передачі інформації, такі як он-лайн заняття, власний ютуб-канал (https://youtu.be/ZM4yNMPOvD8), що в свою чергу дуже зацікавлює дітей. Відбувається міжпредметний зв’язок творчості та навчання користування інтернет-ресурсами, комп’ютерна грамотність, вивчаються правила користування інтернет-простором. На уроках живопису керівник навчає вихованців бачити та малювати світ різнокольоровим, що привчає дітей бачити не тільки чорне та біле, а різноманіття навколишнього середовища.