З 13 березня 2020 року, у зв’язку з карантином, навчання учнів в Ірпінському НВО “Освіта” організоване з використанням елементів дистанційного навчання.

Дистанційне навчання дає унікальну можливість створити нове навчальне середовище в закладі освіти, де учні можуть отримати доступ до навчальних матеріалів у будь-який час та в будь-якому місці, зробити навчальний процес більш привабливим, демократичним, комфортним і стимулювати учнів до самоосвіти та навчання протягом усього життя. Саме таке середовище використовується у Ірпінському НВО «Освіта» на платформі хмарних сервісів Office 365. 

Система Office 365 проста у використанні й зручна для адміністрування. Office 365 можна використовувати на всіх пристроях – комп’ютері, планшеті, смартфоні. Застосовуючи набір служб Office 365, вчителі створюють тести, а також надають учням групові завдання й контролюють їх виконання, мають можливість обмінюватися миттєвими повідомленнями, здійснювати відеовиклики під час виконання конкретних задач, планувати проекти та виконувати їх.

В початковій школі навчання здійснюється з використанням платформи Google Classroom.

У Вайбері та за допомогою електронної пошти здійснюється спілкування адміністрації закладу, вчителів і батьків.

Враження батьків позитивні, освітній процес – ефективний! 

Дякуємо батькам за відгуки, Ваша думка дуже важлива для нас!

Рекомендовані новини