6 квітня 2020 року, о 10:00 для учнів 5-11 класів стартував проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів, які за чітким розкладом транслюватимуть українські телеканали та YouTube-канал Міністерства освіти і науки України.

Проєкт забезпечить доступ до дистанційної освіти для всіх школярів з 5-го по 11-й клас на час карантину. Уроки проводяться за збалансованою шкільною програмою, яку розробило МОН України спільно з учителями.

Транслюватимуться уроки з: української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

Уроки проходитимуть щодня, з понеділка по п’ятницю, до кінця карантину. Кожного дня уроки починатимуться о 10:00.

У відеозаняттях беруть участь українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени і інші. Вони відповідають на запитання, вирішують задачі та проводять досліди разом з учителями.

Радимо батькам стежити за розкладом уроків, заохочувати дітей до перегляду, використовувати додаткові можливості, які надає проєкт, у процесі вивчення нового матеріалу і для закріплення вивченого, та долучатись до пізнавального контенту всією родиною.

Рекомендовані новини